Изработка на Стандартни сайтове  – 200 лв.

Сайтът е лицето на компанията ви и е от изключителна важност да бъде с приятен дизайн, лесен за навигация, да създава доверие в потребителя, удобен за мобилни устройства. Успешното онлайн присъствие започва винаги от създаване на точно такъв сайт.

ВИРУСИ

Премахване на вируси и актуализиране на антивирусната програма (ако има такава) 20.00 лв

За никой не е тайна, че компютърните вируси са една от най-големите заплахи за всички PC, компютри и лаптопи с инсталирана Windows операционна система. Вирусите могат да забавят компютъра, да доведат до странно поведение в интернет и браузърите, изкачащи прозорци, блокиране на интернет достъпа и други. Едни от най-често срещаните вируси напоследък, които успяват да заобиколят сканиращата машина на повечето антивирусни програми са така наречените Fake Antivirus , в превод “Фалшив Антивирус”. Те са голяма група зловреден код с най-разнообразни интерфейси и имена, но достатъчно неприятни със своите изкачащи сканиращи компютъра прозорци, показващи ,че в компютъра има едва ли не стотици вируси и срещу заплащане предлагат да изчистят компютъра от мнимите вируси. Освен класическия тип вируси има стотици и хиляди други програми, които се вграждат под различна форма в браузърите и компютрите като цяло. Всичко това налага антивирусната профилактика и почистване на вируси да става през период от 6 месеца до не повече от една година след първоначалната инсталация на Windows при това на експертно ниво.

ПРОМО – Лаптопи

Хардуерна профилактика на преносим компютър с лесен достъп до процесора 15.00 лв
Хардуерна профилактика на преносим компютър със сложен достъп до процесора  35.00 лв

Когато Вашия лаптоп започне да работи бавно и да загрява много, може би е време за хардуерна профилактика. Повечето хора, когато си купят нов лаптоп (преносим компютър), не разбират напълно значението и смисъла на това: да го предпазват от прах и меки повърхности. Лаптопа като преносим компютър се използва в различни и неподходящи среди, запрашени помещения, поставен в леглото до нас и на други места. Системата за охлаждане на лаптопа засмуква въздух с прах, мръсотия, косми от домашни любимци или коса, които се натрупват като плътен слой и запушват вентилационните отвори. Нормалното охлаждане се нарушава, вентилаторът започва да шуми, лаптопът периодично забива или започва да се изключва.

ПРОМО – Microsoft OS

Инсталиране на ОС, всички приложения и съответните драйвери 30.00 лв
Софтуерът е собственост на клиента

Услугата включва

1. Запазване на важните файлове и връщането им обратно.
2. Инсталация или преинсталиране на Windows.
3. Инсталиране на всички драйвъри за хардуера.
4. Инсталиране на антивирусна програма за защита от вируси.
5. Инсталация на офис пакет за обработка на документи, таблици и презентации.
6. Инсталиране на програма за разглеждане на PDF документи.
7. Кирилизиране на Windows и настройка на клавиатурата за писане.
8. Инсталация на софтуер за архивиране и разархивиране на файлове.
9. Инсталиране на торент клиент като BitComet или uTorrent.
10. Инсталация на кодеци и софтуер за гледане на филми и слушане на музика.
11. Инсталиране на чат програми като Skype или ICQ.
12. Инсталация на периферно устройство като принтер, скенер, уеб камера.
13. Настройка на Вашата интернет връзка.